ERDOĞAN'IN SADAT'I BÜYÜK KATLİAMA HAZIRLANIYOR

ERDOĞAN'IN SADAT'I BÜYÜK KATLİAMA HAZIRLANIYOR

Kürt halk kışkırtılmak, Doğu karıştırılmak isteniyor.. Amaç iç savaş. Hayali Başkan olmak.. Ülkeyi yakacak!
Kürt halkı kışkırtmanın 1.yolu bu operasyonla denendi.. SADAT'çılar sokaklara dökülecek, ISİD kritik noktalarda büyük saldırı yapacak!
Laik kesimde kışkırtılacak.. Bunun içinde her yol denenecek.. CHP'li vekillere de sıra geliyor. ISİD ve SADAT'ı bugünler için kurup besledi!
SADAT'ı kurdu, besledi.. Tam da bugünler için... Tüm silahlı militanları sokağa dökülecek.. Halk kışkırtılacak.. Karanlık günler geliyor!
İstanbul veya Ankara'da bugünlerde büyük bir saldırı yapılabilir.. Adana, Antep, Mersin'de riskli.. Dışarı mümkünse çıkmamalı!
İşledikleri suçlar o kadar büyük ki sizlerin bildikleri hainlikler 2 Dosyadan ibaret. 33 dosya daha var. Asıl korkuları bunların çıkmasından!
Bu arada ABD'nin tüm vatandaşlarını TR için uyarmasının sebebi sadece terör ve bugün için değildi.. Daha başka şeyler için!
Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Eren Erdem dahil birçok CHP'li de gözaltı listesinde.. Yakın zamanda yeni dalgalar kapıda!
Ekonomik kriz er geç gelecek,kaçınılmaz.. Bu halk AKP denen örgüte destek verdi.. Büyük bedeller ödenecek,acılar yaşanacak!
Ülke birçok olayın arefesinde.. İnterneti yavaşlatmalarının sebebi bu.. TSK'yı çok büyük operasyona sokacaklar.. Günleri kaldı!
TSK'yı büyük bir savaşa götürüyorsunuz.. Ama TSK değil sizin sonunuz geliyor.. Unutmayın,vatanım, milletim diyerek! Hayırlı geceler!

1-Cemaate bir operasyon dalgası daha geliyor.Öğrenci esnaf ayırt etmeden tek tek alacaklar.Daha öncede yazdım İnternet kapatılmadan yaymalı!

2-Sadece cemaate değil, muhalif olan herkesi alacaklar.. Operasyonlar birkaç güne başlıyor.. İnternet kapatılacak! TSK'da Rakka'ya girecek!

3-Bu operasyonlar kapsamında ilk aşamada toplamda 90 bin kişi daha içeri alınacak.. Çoğu öğrenci.. Cezaevleri dolu, katliam yapacaklar!

4-Kasım'ın 2.haftası Silivri cezaevinde ki mahkumlar taranacak.. SADAT'çı gardiyanlar dün itibariyle yerleştirildi.. Diğerleri izne yollandı!

5-Silivride hareketlilik var. Gardiyanların yerine SADAT'çılar yerleştirildi. Katliam operasyonunu Silivride bulunan Cengiz Topçay yönetecek!
6-Cengiz Topçay Mit'e yakın..Silivri'de kod isim kullanıyor.. SADAT'çıları o yönetecek.. 40'a yakın SADAT'çı yerleştirildi!
7-Silivri'de ki subaylarda hedefte.. Kargaşa çıkarılacak..Halkın haber alması önlenecek.. Buradan duyuruyorum,yaymalı!
8-Aşama aşama operasyonlar yapılacak.. İç savaş ve ISİD saldırıları,TSK'nın büyük operasyona girmesi de cabası.. İnternet toptan kapatılacak!
9-1.5 ay içinde toplamda 400 bine yakın kişi alınacak.. Çoluk çocuk,genç yaşlı demeden statlara doldurma hayallerini gerçekleştirecekler..!
ikinci etap
1-Cezaevlerindeki toplu katliam planlarını yazdım.Gelecek hafta için planlandı.Havuz Medyası'Toplu Firar' adı altında alt yapıyı oluşturdu!

2-Şuan Silivri Cezaevi'ne 40'a yakın SADAT'çı yerleşmiş durumda..Çoğu gardiyan ve görevli izne yollandı,birçokta MİT'çi var

3-Cezaevinde görevli askerlerin yerine de SADAT'çılar şuan göreve getirildi.. SADAT'çıların tamamı eğitim aldı, sorunlu ve biatçı tipler!

4-Katliam operasyonunu Cengiz Topçay yönetecek.. Mit'çi.. Sadatçıları eğitenlerden. Eski Asker.. Yarından itibaren Silivri'den çıkmayacak!!
5-Son 1 aydır bu plan üzerinde durdular.Bizzat RTE ve Soylu ilgilendi. Silivride gelecekte kendisine sorun çıkartabilecek herkesi yok edecek!
6-Özellikle Polis ve Askerleri yok etme emri verdi..Birçok masum insanda infaz edilecek..Birkaç plan üzerinde duruyorlar..Karar veremediler!
7-Cezaevinin bir bölümünde yangın çıkaracaklar.. Tutuklular SADAT'çılar tarafından koğuşlardan çıkarılacak.. Firar süsü verilip taranacaklar!
8-Topçay'ın görevlendirdiği Emniyet ve İtfaiye ekipleri anında oraya gelecekler. Zift Medyası Toplu Firar girişimi adı altında habere girecek
9-İlk hedef polis ve askerler..Kaldıkları koğuşa kadar her bilgi SADAT'çılara verildi. 2.hedef masum insanlar.. Kadın-Erkek ayırt edilmeyecek!
10-Kimisi içeride kargaşa anında kimisi dışarıda taranacak.. Kuledeki askerler dahi SADAT'çılarla değiştirildi!
11-Çarşambadan itibaren harekete geçin emri verdiler.. Topçay yarından itibaren 1 hafta orada. Bu iş için 1 aydır plan yapıyor, eğitim veriyor!
12-2.planları toplu yemek saatinde.. Tüm tutuklular aşama aşama aynı yerde ve saatte yemek yiyor.. Hafta içi akşam yemek saati planlandı!
13-Tutuklular arasına Mit'çiler oturacak.. Mahkum kılıfı verilecek.. Toplu yemek saatinde Mit'çiler büyük olay çıkaracak..!
14-Sadat'çılar o anda yemekhaneyi basacak, çoğu tutuklu içeride, çoğu tutuklu dışarı çıkarılıp anında taranacak!
15-Yemekhane'de bulunan tüm masumları tarayacaklar.. Havuz Medyası anında cezaevinde kargaşa, toplu firar haberlerini son dakika verecek!
16-Bu katliam bir başlangıç.. Toplu firar girişimi yalanı sonrası zulüm daha da artacak, RTE 'Fetö cezaevinde dahi rahat durmuyor' diyecek!
17-Operasyonlar dalga dalga gelecek.. Statlara masumlar doldurulmaya başlanacak.. İdam getirilecek,infaz edemediklerini idam edecekler!
18-Bu katliama eş zamanlı olarak CHP'ye de operasyon geliyor.. Vekiller gözaltına alınacak,TSK büyük operasyona girecek, İç savaş isteniyor!
19-Gözaltına alınacak CHP'li bazı vekiller; Eren Erdem, Mahmut Tanal, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba, Erdal Aksünger...
20-Birçok gazeteci,sunucuya da operasyon geliyor.. O kadar büyük hainlikler planladılar ki, amaçları her kesimi susturmak!
21-İnternet kapatılacak.. Toplu katliamla beraber hem CHP'ye operasyon yapılacak, hem de TSK operasyona girecek. Amaç gündemi değiştirmek!
22-Tek amaçları herkesi susturmak.. Geleceklerini sağlama almak.. Planladıkları şey kanlı bir iç savaş!

Realist man ‏@Onlycompatriot
Bu içeriği oluşturup yayımlamadan önce çok düşündüm ne yapsam doğrumu yapıyorum diye..
Bir süre karar veremedim.
Realist man denen kaynağı tanımıyorum.
Ama o kadar çok olaylar yaşandı ki bu ülkede olmayacak bir şey yok.
Ya iddialar doğruysa es geçme şansımız lüksümüz olabilir mi?
Ucunda canlar var insan hayatı var.
katliam var
Nasıl yok sayabiliriz
O zaman kendimizi afedebilirmiyiz!
Hiç değilse yayımlanırsa insanlar paylaşırsa,duyulursa en azından planlarının iptal olma ihtimali çok büyük,belkide kesin.
insan
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !