1 haftada Kemik ve eklemleri yeniden doğmuş gibi yapıyor!





1 haftada Kemik ve eklemleri yeniden doğmuş gibi yapıyor! 
Vücut ağrıları, günlük ya da iş yerinde strese maruz kalan 30 yaşından büyük insanlarda sık görülür.
Kötü duruşun bir sonucu olarak, eklemler vücudumuzun en çok etkilenen bölümlerinden biridir ve insanlar çeşitli ağrı türünden muzdariptir. Sırt, bacaklar, boyun ve bilekler, vücutta en şiddetli ağrının meydana geldiği yerlerdir.
Neyse ki, bu yazıda, size eklemler, tendonlar ve kemiklerinizden kurtulmanıza ve sadece bir hafta içinde yenilemenize yardımcı olacak bir formül sunacağız! Bu formüldeki ana madde jelatintir, çünkü glisin de dahil olmak üzere, pek çok miktarda amino asit ihtiva eder, bu da her gıdada pek bulunmaz. Jelatinin faydaları çoktur.

İçindekiler:

150 gram yenilebilir jelatin
1 su bardağı soğuk su

Tarif:

Bir bardak soğuk suyun ¼’üne yaklaşık beş gram jelatin karıştırın. Jelatin oluşturmak için gece boyunca derin dondurucuya yerleştirin. Daha sonra sabahları süt, yoğurt, çay, meyve suyu veya yumurta ile birlikte tüketin. Bu işlemi 30 gün süreyle yaparsanız inanılmaz sonuçlar fark edersiniz.

Faydaları:

Bunu bilmiyor olabilirsiniz, ancak jelatin vücudunuzu sağlıklı hale getirmenize yardımcı olan boyun, sırt ve bacak eklemlerinde bir haftada rahatsızlığı gidermek için kullanılır. Aslında vücudun bu kısımlarının doğal “yağlanmasını” sağlar. Diyetinize jelatin ekleyin!
Gıdaların, özellikle süt ve kırmızı etin sindirimini kolaylaştıracak, genel olarak muhtemel iltihaplanmaları azaltacaktır, bağışıklık sisteminizi ve hormonları da düzenleyebilirsiniz.
Birine bile faydası olsa kardır. O yüzden lütfen paylaşalım.
Sağlıcakla kalın.

Kaynak: https://anetteinselberg.com/2017/04/12/1-haftada-kemik-ve-eklemleri-yeniden-dogmus-gibi-yapiyor/
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !