PKK DENİNCE BENİM AKLIMA NELER GELİYOR...



PKK HDP BDP PYD DENİNCE BENİM AKLIMA NELER GELİYOR...!!!!!!
1-) PKK tam da Ermeni ASALA faşist terör örgütünün kapandığı zaman kuruldu.
40 bin gencimizin katline sebeb olduğundan, ırkçı faşist olan ermenilerin'(tüm ermenileri kastetmiyorum) Türklerden ve kürtlerden en feci şekilde "öcalan"örgüt durumuna düşmesi aklıma geliyor.
2-) Seksen öncesi doğu bölgelerinde solun kökü kazınması bu günler için birleştirirci degil ayrıştırıcı bir doğu halkı yaratabilmek adına dışarıdan cia içeriden mit ile işbirliği ile (öcalan'da bazı repörtajlarında itiraf etmistir) PKK tarafından haince katledilern yüzlerce yurtsever devrimci Sosyalistler aklıma geliyor.
3-) Tıpkı mit'in yaptığı gibi,PKK nin de evlerinden alıp mezra dışına götürerek katlettiği çoğunun hala cesedi bile bulunmadığı, bazılarını tanıdığım.Yüzlerce baba, ağabey, kardeş aklıma geliyor.
4-) Doğuda tek sesli tek görüşlü yoksul eğitimsiz bir bölge halkı yaratabilmek için(Son reportajında Tahir elçinin PKK'yi eleştiren öldürülür dediği gibi) tüm farklı görüşlere baskı tehdit ve kürt halkına yönelik cinayetler aklıma geliyor.
5-) 40 yıl önceki kuruluşu zamanında olduğu gibi bölgede,hacılar,hocalar,kadrolu mollalar,şeyhler,şıhlar,tarikat sultası,feodal sistem,töre cinayetleri,namus cinayetleri,kan davası,çocuk gelinler,başlık parası,aşiret sistemi,eğitim yetersizliği,istihdam yetersizliği,gelir dağılımı adaletsizliği,yoksulluk,sendikal hakların yokluğu,sağlık sorunları konularında devletin tarafından terör bahaneleriyle 40 yıldır olabilecek gelişmelerin engellenmesi ve ertelenmesi ve yetersizliği aklıma geliyor.
6-) Devletin köyleri boşaltıp yaktığı gibi,PKKnin yaktığı okullar hastaneler ve katledilen öğretmenler,doktorlar aklıma geliyor.
7-) Bir annenin şehit cenazesi üstündeki acı dünyası gibi, başka bir annenin gencecik eğitimsiz oğlunun dağdaki cesedini indiremeyip cenazesini bile bulamayışının feryadı aklıma geliyor..
8-) Sol söylemleri kullanarak,doğuda önce tüm yurtsever sosyalist sol örgüt üyelerini katletigi gibi, sonrada batıda her köye, her mahalleye, her sülaleye, bir şehit gönderip batıda solu savunulmaz bir hale getirip tüm batıyı tepki olarak milliyetçi bir çizgiye dönüştürüşü aklıma geliyor
9-) Hiç bir devrimci ilke manifesto ve deklarasyon çizgisi olmadan gerçekleştirdiği kural dışı eylemlerle halkın arasında ayrılıkçılığa hizmet edecek kin nefret ve intikam duygularının artması aklıma geliyor.

10-) Düşman kardeşleri bazı mit ve devlet mensuplarının yaptığı gibi kargaşa ve kaos ortamında bölgede gerçekleştirilen Akaryakıt kaçakçılığı insan kaçakçılığı,sigara kaçakçılığı,uyuşturucu ticaretleri, Avrupa'da haraç para toplama rantı onursuzca bir devrimciye asla yakışmayacak faaliyetleri aklıma geliyor.
11-) Özgürlük diye diye bölge halkını aldatıp abd'nin petrol bekçiliğinden oluşan esarete götürüşü aklıma geliyor...
12-) Yıllardır yaptığı terör eylemleri ile, devlette gerçekleşebilecek demokratik ve özgürlükçü siyaseti tepki olarak engelleyip, devleti sürekli olarak politikasını baskıcı totaliter faşist bir çizgide tutması aklıma geliyor.
13-) Devletin terörle mücadele kapsamında yüz milyarlarca dolar para harcayıp halkın ve devletin yoksullaşması ancak başka yerlerin çıkar sağlaması aklıma geliyor.
14-) Egemen gücün PKK yi sürekli koruyan,yeri gelip saklayan, tampon bölgeyle,çekicgüçle ayar yapan,yeri gelip lider'ini şartlı Türkiye'ye teslim edip bölgede kendi çıkarları ve planları için şimdi hala olduğu gibi kullanışı aklıma geliyor.
15-) Sadece 1987 ve 1988 de Midyad'a,pınarcık köyünde, nusaybin'de 25 bebek ve çocuk,8'i kadın, toplam 51 kişiyi katlettikten sonra öcalan'ın olayi kabullenip ve üstlenip "Otorite olmak için öldürmek zorundayız" şeklindeki demeci aklıma geliyor.
16-) Çogu eğitimsiz bölge halkının devletin faşist baskıcı ve zulmeden eylemleriye, PKK eylemleri arasında travma geçirmekte oluşu ve bu insanlara bir üçüncü yol bırakılmayışı o halkı emperyalizmin kojuktürel kirli kanlı emellerine alet etmesi, ve dolayısıyle bu halkı daha büyük esaretlere götürerek kendi halkına ihanet eden bir örgüt aklıma geliyor.
17-) "Pkk'nin 40'yıldır 40'bin gencimizin ölümüyle gerçekleştiremedigi sözde özgürlük eşitlik ve barışı son gezi olaylarında doğu ve batı gençliğinin pkk siz birleşmesi durumunda 40 günde gerçekleştirebileceğine inanıp görünce depremler oluştu beynimde..
PKKnin tüm halklara 40 yıldır kocaman bir ihanetini ve hainliğini çok net bir şekilde gördüm.
18-) Tüm bu yazılanlardan,40 yıldır yaşananlardan sonra Cia tarafından ABD nin buralardaki planları için PKKnin sadece kendilerinin çizdiği bir proje olması aklıma geliyor. "
19-) PKK denince benim aklıma TAYYIP geliyor,Egenekon mahkemeleri geliyor,BOB geliyor,ABD geliyor,ihanet geliyor,Kan geliyor,Emperyalizmin konjukturel hesapları geliyor.

20-) Hem Devriyciymiş gibi davranıp hem ayrı coğrafyada olmadıkça Kürt meselesi çözülmez diyor.
Çingenenin horlanmasından tek kelime etmiyor, Roboski'ye sahip çıkıp Reyhanlı'da iktidarla birlikte hareket ediyor, Gölcük depreminde yok, Dinar'da yok, Erzincan'da yok mesele Van olunca film değişiyor.Kürt kelimesinden öte siyaset geliştiremiyor, içinde onlarca şeriat yapılanmasını besliyor, bayraklarından orak çekici çıkartıyor.tamamıyla ayrılıkçı ve bölücü davranıyor oysa sol birleştiricidir birleşik hareket edendir el uzatandır..Yani kafatasıyla etnik mücadele yürütüyor.Ama öyle yürümez bu işler dünya ne Türkün nede Kürdün etrafında dönüyor.Dünya emeğin etrafında dönüyor.

Türkiye soluna en fazla zarar veren harekettir PKK. Ve asla sosyalist komünist yapılanma değildir, feodalizme karşı mücadelesi dahi olmadığı gibi feodalizm,cehalet ve bireyin özgürleşip çağdaşlaşmaması sayesinde sürekliliğini ve gücünü sürdürmesi aklıma geliyor.
21-) Bugüne kadar tam kırkyıldır onca kanlı eylemlerine rağmen hatır için bir kerecik de olsa güç ve finans odaklarına emperyalist temsilciliklere ABD ve NATO istlerine eylem düzenlememesi,aksine güç odaklarınınn istekleri doğrultusunda yada güç odaklarına isteklerini kabul ettirmek için yolda sokakta durakta çarşıda bombalarla mayınlarla masum halk çocuklarını haince namussuzca şerefsizce katletmeleri aklıma geliyor
22-) Sonu biji obama'ya kadar giden wiki belgelerinde de tespit edilip tüm dünya'da kanıtlandığı gibi ABD ve cia ile gizliden görüşmesinin ardındaki yalancılık ikiyüzlülükk ve onursuzluk aklıma geliyor.
23-)Daha yazılacak o kadar şey var ki sanırım şimdilik bu kadar yeter.



Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !